Blog"Het doel van wonderen is om ons te leren overal het wonderlijke te zien"

Augustinus van Hippo

Dit wil ik worden!

dinsdag, 29 juni 2010 - 15:34
Actie bij de lancering van www.rvmo.nl: stuur voor 1 september een verhaaltje in van maximaal 200 woorden over het moment waarop jij wist: dit wil ik worden, dit ga ik studeren of doen! Onder de ingezonden verhalen verloot ik dan een boek. Je krijgt een boek naar keuze uit mijn boekentips. En de mooiste verhaaltjes plaats ik – uiteraard met toestemming – graag op de site.


Tags : Verhaal, actie, beroepskeuze


2 reacties

Reactie door Victor op dinsdag, 06 juli 2010 - 08:42
"Lieve Lausanne, ik heb je een verhaaltje gestuurd over het moment waarop ik voor het eerst dacht te weten wat ik wilde worden. Ik wilde piloot worden; de lucht in! Uiteindelijk ging ik geen vliegtuig besturen, ik ging ze bouwen. But I keep the dream alive... Ben benieuwd wat je er van vindt. Victor "

Reactie door Victor op dinsdag, 06 juli 2010 - 08:33
"Goedemorgen lieve Loos, met genoegen probeer ik je website uit. Het is prachtig geworden he? De inhoud met grote zorg samengesteld en verzameld, de vorm met aandacht weergegeven. Dat resultaat lijkt me een teken te zijn voor jou: dit is wat ik wil! Het is jouw kwaliteit die leidt tot deze mooie projecten, deze prachtige website. Natuurlijk wil ik niet in dit verhaal de nadruk leggen op "het resultaat". Voor mij, wanneer je me vraagt naar "wat wil jij worden", dan zoek ik naar iets wat ik heb meegemaakt wat mij inspireerde: weet je wat dan bovenkomt? Samen met mijn mannetjes in Frankrijk de eerste cockpit van "mijn" vliegtuig. Toen dat eerste vliegtuig uit de fabriek kwam, waren we zo trots! Samen gemaakt, samen gedaan. Goed nagedacht over hoe dat technisch allemaal moest, en hoe efficient dat kon. Dat is mijn voorbeeld en daar streef ik naar, dat gevoel. Veel succes lieve Loos! "


Laat een reactie achter

Naam
E-mailadres
Bericht
Typ de code links hier in: